Kabaklı tatlı börek yapma sürecinde, kabakları hazırlarken nelere dikkat ettiniz? Rendelemek mi yoksa küp küp doğramak mı sizin için daha pratik oldu? Ayrıca, tarçın ve ceviz eklemeyi unuttunuz mu, yoksa bunları katarken farklı bir lezzet arayışında mıydınız? Bütün bu adımları takip etmek ne kadar zaman aldı? Özellikle fırından çıkardığınızda kabaklı böreğin altın rengini alması sizi nasıl hissettirdi? Misafirlerinize bu lezzeti sunarken aldığınız geri dönüşler nasıldı?
Kabaklı tatlı börek yapma sürecinde, kabakları hazırlarken nelere dikkat ettiniz? Rendelemek mi yoksa küp küp doğramak mı sizin için daha pratik oldu? Ayrıca, tarçın ve ceviz eklemeyi unuttunuz mu, yoksa bunları katarken farklı bir lezzet arayışında mıydınız? Bütün bu adımları takip etmek ne kadar zaman aldı? Özellikle fırından çıkardığınızda kabaklı böreğin altın rengini alması sizi nasıl hissettirdi? Misafirlerinize bu lezzeti sunarken aldığınız geri dönüşler nasıldı?
Cevap yaz