Düdüklüde kabak yemeği tarifini okuduktan sonra hemen yapmak istedim. Malzemelerini hazırlamak oldukça kolaydı, özellikle kabakları doğramak. Ancak, pişirme aşamasında dikkat etmem gerektiğini anladım. Soğanları kavururken pembeleşene kadar beklemek, biber ve domatesleri eklerken sıralamayı atlamamak önemliymiş. Kabakları ekledikten sonra pişirme süresi de çok kısa, bu yüzden mutfakta beklemek zorunda kalmadım. Sonuç olarak, tabağıma sıcak sıcak aldım, üzerine biraz yoğurt ekleyerek servis ettim. Hem hafif hem de lezzetli bir yemek oldu. Gerçekten sağlıklı beslenme arayışında olanlar için harika bir alternatif! Bu tarife de sık sık yer vermeyi düşünüyorum.
Düdüklüde kabak yemeği tarifini okuduktan sonra hemen yapmak istedim. Malzemelerini hazırlamak oldukça kolaydı, özellikle kabakları doğramak. Ancak, pişirme aşamasında dikkat etmem gerektiğini anladım. Soğanları kavururken pembeleşene kadar beklemek, biber ve domatesleri eklerken sıralamayı atlamamak önemliymiş. Kabakları ekledikten sonra pişirme süresi de çok kısa, bu yüzden mutfakta beklemek zorunda kalmadım. Sonuç olarak, tabağıma sıcak sıcak aldım, üzerine biraz yoğurt ekleyerek servis ettim. Hem hafif hem de lezzetli bir yemek oldu. Gerçekten sağlıklı beslenme arayışında olanlar için harika bir alternatif! Bu tarife de sık sık yer vermeyi düşünüyorum.
Cevap yaz