Yoğurtlu kabak musakka tarifini okuduktan sonra denemeye karar verdim. Kabakları tuzlu suda bekletmek, gerçekten yumuşak olmalarını sağlıyor mu? Kıymanın kavrulması sırasında soğanların pembeleşmesi harika bir aroma katıyor, peki ya salçaları eklerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yoğurtlu karışımın içine yumurta eklemek, kıvamı nasıl etkiliyor? Fırında pişirirken üzerinin hafif kızarması için ne kadar süre beklemeliyim? Servis önerileri arasında pilavla sunmak çok güzel, ama yanında başka ne tür salatalar önerirsiniz? Bu tarifin lezzeti hakkında deneyimlerinizi de duymak isterim!
Yoğurtlu kabak musakka tarifini okuduktan sonra denemeye karar verdim. Kabakları tuzlu suda bekletmek, gerçekten yumuşak olmalarını sağlıyor mu? Kıymanın kavrulması sırasında soğanların pembeleşmesi harika bir aroma katıyor, peki ya salçaları eklerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yoğurtlu karışımın içine yumurta eklemek, kıvamı nasıl etkiliyor? Fırında pişirirken üzerinin hafif kızarması için ne kadar süre beklemeliyim? Servis önerileri arasında pilavla sunmak çok güzel, ama yanında başka ne tür salatalar önerirsiniz? Bu tarifin lezzeti hakkında deneyimlerinizi de duymak isterim!
Cevap yaz