Kabak böreği iç harcını hazırlamak için bu kadar detaylı bir tarifin olması harika! Özellikle kabakların suyunun iyi süzülmesi gerektiği vurgusu çok önemli, çünkü hamurun sulanması istenmiyor. Ayrıca, beyaz peynir yerine farklı peynir çeşitleri kullanma seçeneği de oldukça ilginç. Acaba kabak böreğini yaparken başka hangi malzemeler eklemeyi düşünüyorsunuz? Mesela, baharatlar veya farklı sebzeler eklemek tarifin lezzetini nasıl etkiler?
Kabak böreği iç harcını hazırlamak için bu kadar detaylı bir tarifin olması harika! Özellikle kabakların suyunun iyi süzülmesi gerektiği vurgusu çok önemli, çünkü hamurun sulanması istenmiyor. Ayrıca, beyaz peynir yerine farklı peynir çeşitleri kullanma seçeneği de oldukça ilginç. Acaba kabak böreğini yaparken başka hangi malzemeler eklemeyi düşünüyorsunuz? Mesela, baharatlar veya farklı sebzeler eklemek tarifin lezzetini nasıl etkiler?
Cevap yaz