Kabak konservesi yapma sürecini bu kadar detaylı anlatmanıza bayıldım! Özellikle domates alerjisi olanlar için harika bir alternatif sunduğunuz kesin. Kabak seçimi konusunda dikkat edilmesi gerekenleri vurgulamanız da çok önemli; aslında doğru malzemeleri seçmek her şeyin başlangıcı. Peki, kabakları doğradıktan sonra bekletme işlemiyle ilgili herhangi bir öneriniz var mı? Su salmaması için tam olarak ne kadar süre bekletilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, eğer sirke kullanmayı düşünmüyorsak, başka bir doğal koruyucu alternatif öneriniz var mı?
Kabak konservesi yapma sürecini bu kadar detaylı anlatmanıza bayıldım! Özellikle domates alerjisi olanlar için harika bir alternatif sunduğunuz kesin. Kabak seçimi konusunda dikkat edilmesi gerekenleri vurgulamanız da çok önemli; aslında doğru malzemeleri seçmek her şeyin başlangıcı. Peki, kabakları doğradıktan sonra bekletme işlemiyle ilgili herhangi bir öneriniz var mı? Su salmaması için tam olarak ne kadar süre bekletilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, eğer sirke kullanmayı düşünmüyorsak, başka bir doğal koruyucu alternatif öneriniz var mı?
Cevap yaz