Normal kabaktan tatlı yapmanın mümkün olduğunu duymak beni oldukça heyecanlandırdı. Ancak, normal kabak kullanırken tatlılık oranının bal kabağına göre daha düşük olduğunu öğrendiğimde biraz endişelendim. Acaba bu tatlıyı yaparken kullandığım şeker miktarını arttırmak mı gerekiyor? Ayrıca tarçın ve ceviz gibi eklemelerin lezzeti artırabileceğini duydum. Bunlar gerçekten tatlıya nasıl bir katkı sağlıyor? Pişirme süresi ve yöntemi de önemliymiş. Kabak tatlısı yapmayı denedim ama tadını tam olarak oturtamadım. Önerileriniz var mı?
Normal kabaktan tatlı yapmanın mümkün olduğunu duymak beni oldukça heyecanlandırdı. Ancak, normal kabak kullanırken tatlılık oranının bal kabağına göre daha düşük olduğunu öğrendiğimde biraz endişelendim. Acaba bu tatlıyı yaparken kullandığım şeker miktarını arttırmak mı gerekiyor? Ayrıca tarçın ve ceviz gibi eklemelerin lezzeti artırabileceğini duydum. Bunlar gerçekten tatlıya nasıl bir katkı sağlıyor? Pişirme süresi ve yöntemi de önemliymiş. Kabak tatlısı yapmayı denedim ama tadını tam olarak oturtamadım. Önerileriniz var mı?
Cevap yaz