Çıtır kabak kızartma yaparken en çok hangi detaylara dikkat ediyorsunuz? Kabakları dilimledikten sonra tuz ile bekletmek gibi püf noktalarının önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Hamurun soğuk olması ve kızartma yağı sıcaklığını kontrol etmenin çıtırlığı artırmada etkili olduğunu deneyimlediniz mi? Ayrıca, servis önerileri arasında hangi sosları tercih ediyorsunuz?
Çıtır kabak kızartma yaparken en çok hangi detaylara dikkat ediyorsunuz? Kabakları dilimledikten sonra tuz ile bekletmek gibi püf noktalarının önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Hamurun soğuk olması ve kızartma yağı sıcaklığını kontrol etmenin çıtırlığı artırmada etkili olduğunu deneyimlediniz mi? Ayrıca, servis önerileri arasında hangi sosları tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz